HSSC Clerk Answer key 2019, HSSC Clerk LDC  Answer Sheet Set A, B, C, D & HSSC Clerk Answer Key 2019 Date Wise November Question Paper Solution Morning Shift, Evening Shift Download Pdf official Link:- 





The HSSC stands for Haryana Staff Selection Commission. Clerk LDC and UDC Exam Date December 2019 Morning & Evening Shift of Question Paper Code Set A, B, C, D Chech here   It is one of the public recruitment conducted by the Haryana government. The candidates who are interested in applying for the clerk post can make use of this post.

New-icon HSSC Clerk Answer Key December 2019 Download Pdf here { Morning & Evening Shift }

HSSC Clerk Answer Key 2019 December Morning & Evening Shift Pdf Download Link Below


 

Download the Complete HSSC Clerk 2019 Answer key pdf Download Link are Given here

HSSC Clerk Answer key December 2019:-



 

 

Note:- अगर HSSC Clerk Answer Key 2019 कोई उत्तर गलत है तो आप कमेंट ( Comment Box ) के माध्यम से यहां डिस्कस कर सकते हैं ! हमारी टीम आप की पूरी सहायता करेगी !

The answer key is nothing but the key produced for the exam-prepared question. HSSC Answer Key 2019 will be released after the exam is over. Candidates can pick them up through the official website. The exam committee will provide notification to collect HSSC Clerk Answer Key December 2019 Download Pdf.




 

HSSC Clerk Answer key 2019 Download:-

The person who prepared the question will prepare this. The correction process will be performed according to the answers available in the answer key. So candidates can look after the HSSC clerk Answer key 2019 to find out about the valid answers to the questions. On the official website, this will be available. Candidates can get the answer key for the current exam or download some of the Previous year Question Paper Solution Download also.




 




 

HSSC Clerk Answer key Pdf Morning Shift:-

Government recruitment will now conduct the candidate’s examination. The reason is that they want to test their level of knowledge. Likewise, in the HSSC, the candidates will have the exam as per their subject. Candidates can get the question paper already available on the official website HSSC Clerk Answer Key 2019 Download. It’s better to have a look by the candidate.

If any Doubts in these HSSC Clerk 2019 Answer Key  Dec Discuss Here Via Comment Box

HSSC Clerk Answer key 2019 Evening Shift :-

They’ve got to score high marks in the examination since. If they want to select the best materials for the study, the question paper can be used. And the experts will be preparing some of the questions. It will be more helpful to learn for the exams. It is also available along with the answer key.

 

 




HSSC Clerk Answer Key 2019 December Solved Questions Paper Download Here ( Morning Shift )

HSSC Clerk Answer Key 2019 December 2019 Solved Questions Paper Download Here  ( Evening Shift )

Also Read:-                                          

New-icon HSSC Clerk Answer Key November 2019 Check here { Morning & Evening Shift }

Date Wise HSSC Clerk Answer Key 2019 Download Pdf

HSSC Clerk 2019 Cut Off Marks { by Student Discussion }

HSSC Clerk Result 2019 { के परिणाम जाने कब होगा घोषित }

New-iconLatest GK Tricks Pdf  हिन्दी में

Visit Official:- HSSC Clerk Answer Key 2019

41 Comments

  1. bhupinder singh

    question no 89 Galt hi

    Reply
  2. myfurniture

    Answer-Keys-Ordnance-Factory-Board-Trade-Apprentice-h-Batch-Phase-I-ITI-Session-Forenoon-Gr 008000 oup-Code-5-Series-B-Final-Key.

    Reply
  3. avneesh kumar

    sir plg give me link answer key of 4 DEC morning shift plz sir mere pas booklet ki karban copy h sir series b h

    Reply
  4. rohit mehra

    Ous. No. 77 ka d aayega 1949

    Reply
  5. Yogesh Sharma

    Sir 4 December waala questions paper bhejna morning shift ka my WhatsApp no 7206436379

    Reply
  6. kapil

    13nov kapapper ma haryana ka dest 22 ha jabki answer ke main 21deka rakha ha

    Reply
  7. rsmesh kumar

    Mujhe b 4th dec.evening code-B

    Reply
  8. Rakesh kumar

    Bhaiyo kisi k pas 4 dec.ki ans key ki pdf file ho to.

    Reply
  9. Rajesh kumar

    Clerk exam ka4th Dec. Ka evening session code A ka questions paper yadi kisi ke pas h to mujhe bhejna please

    Reply
  10. yogesh

    Question no 15 m hisar ayega hisar bada h faridabad s area m book m hisar he bada diya hua h

    Reply
    • SONU KUMAR

      Ha bhai eska hisar hi h
      answer ki me glat diya hua h

      Reply
  11. yogesh

    Saugam or saroj dono shi answer h or usme 30km/h ayega or uno wale m 5 year ayega apne galt kr rhaka h chaheye net p search k skte h or silver melt. Temp. 961 C ayega

    Reply
    • ravi

      Ha sahil keh rhe ho

      Reply
  12. sanjay kumar

    4 DEC evening shift ka series C main ques no. 6 ka ans 5 year yoga but commission ne 4 year dia h
    Ques no. 40 main 30km/hr hoga per commission me 10 km/hr dia h
    Isme ho sake to thora sudhar kia Jana chahie

    Reply
  13. mangalsingh9988@gmail.com

    11Dec K paper ki key PDF file bhejna

    Reply
  14. Avneesh yadav

    4 12 2016 morning shieft answer key set b please give me sir

    Reply
  15. Ranjan

    Sir, 4dec 2016 ke evening season me Hindi section me sugam saved ka vilom agam and durgam dono sahi hai per. Answer key me keval durgam diya hai.

    Reply
  16. rahul

    Q. no. 89 ka B ans hai chahe google pe dekh lo kyu student ka palag bna rahe ho admin shab

    Reply
  17. parvesh

    sir
    4 December ko jo morning m exam hua tha uski answer kab aaye gi
    aap ko malume h kya

    Reply
  18. Anil Kumar

    Sir 11 December morning ka pepar cancel ho gya h kya sir reply karna ok

    Reply
  19. amit chouhan

    4/12/2016 evening vale paper me, un mahasachiv ka karyakal 5 year hai, mene guide or internat donope deka hai, or parsun ka suman hai,please inko sahi karne ki kirpa kare, job ka mamla hai

    Reply
  20. Ronak

    Hssc 4 Dec paper evening shift code B I want to match answer key

    Reply
  21. Deepak gulia

    Sir 11 dec ke ppr m in which division of haryana more district are there A. ambala
    B. Hisar C. Gurgoan
    D. Rohtak

    Reply
  22. Mamta Rai

    Please answer this questions me-
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22

    Reply
  23. Pooja rani

    Hlooo…dear frndsss…
    Muje bhi 4 Dec. Valy xm ki and. key cchahiy….code B

    Reply
  24. parittam

    4 ka morning paper m
    Qsn. 10.
    64. 89. Rong answer h

    Reply
    • Rajkumar Esram

      Ques 1. Four pairs of words are given, out of which the words in three pairs bear a certain common relationship. Choose the pair in which the words are differently related.
      Ans : Beautiful : pretty
      Ques 2 : Choose the odd one.
      Ans : nprs
      Ques 3 : Complete the given series :
      12, 32, 72, 152, (……..)
      Ans :312
      Ques 4 : In the given letter series, some of the letters are missing which are given in that order as one of the alternatives below it. Choose the correct alternative.
      Ans : babbb
      Ques 5 : If the letters in PRABA are coded as 27595, and THILAK are coded as 368451, how can BHARATHI be coded ?
      Ans : 96575368
      Ques 6 : Evaluate : underroot of 6084
      Ans : 78

      Reply
  25. akash

    4 dec. vale m haryna me chetrhfal ke hisab se to hisar bada h… Fardabad nhi h …isme aria ki bat ki gyi h..na

    Reply
    • inderpal

      area k hisab se hisar aana chiye n ki faridabad

      Reply
  26. Amit Tanwar

    Question No. 10. Question no. 29 question no. 56 question no 89 is wrongly marked .

    Reply
  27. Mukesh

    89 question right answer Washington

    Reply
  28. govinda

    20 nov. Ko evenging k test main eng k ek qes. K do answer sahi h. Jisme spelling correct btani thi.or us qes. M do spelling sahi h.

    Reply
  29. Bharti Gupta

    Hssc ka set c ki answer key plz… Send me

    Reply
  30. Devender Dahiya

    29 question answer jagurti h

    Reply
  31. Sunil thakur

    What would be the merit ??? My 75 answers are matching.

    Reply
  32. सरपंच

    Question 89
    The answer is Washington DC

    Reply
  33. kuldeep nain

    Q10 ka 7.2km/hr ayega

    Reply

  34. Q. No.10 given answer 9.2km/h is wrong ans. Right ans is 7.2km/h

    Reply
  35. pawan

    bhai bahut saare answer tumne galat kiye hain….aur english v choord rakha hai….

    Reply
    • Vishnu

      Haa

      Reply
  36. vikram singh antaal

    q no 14 not required is oxigen, as clorophil,co2 and sunlight is required for the process

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *